Építőanyagot kivitelezőknek gyorsan és olcsón

Építőanyag szállítás

Elhatároztuk a társammal, hogy profilbővítést fogunk végrehajtani és már nem csak az épületgépészettel, hanem a kivitelezéssel is fogunk foglalkozni. Erre a döntésre azért jutottunk, mert irdatlan sok megrendelőnk panaszkodott az elmúlt két évben, hogy egyszerűen nem tudnak épkézláb kivitelezőt találni, akik meg vannak, annyira úsznak a rengeteg munkájukban, hogy gyakorlatilag folyamatosak és már több hónaposak a csúszások. Ehhez meg kellett oldanunk az építőanyag szállítás kérdését, de talán az eddig múltunkkal, ebben sem lesznek problémáink.

Építőanyag szállítás Budára

Cégünk központja Budán található és szinte az összes megbízónk budai ingatlanokat kívánt építeni. Mi nem a társasházakra koncentráltunk az elmúlt években, hanem a nagyobb és exkluzív kivitelű családi házakra. Ennek eredményeképpen az építőanyag szállítás is ehhez kell, hogy majd igazodjon. Mit is jelent ez? Nem lehetnek csúszások, a minőségnek első osztályúnak kell lennie és akár váratlan megrendeléseket is teljesíteni kell tudnia a cégnek.

Építőanyag szállítás extra körülmények között

Amikor eldöntöttük, hogy belevágunk, akkor végeztünk egy nagyon gyors közvélemény kutatást, hogy kinek mi a véleménye a Budapest és környéki beszállítókról és mindenki azt javasolta, hogy építőanyag szállítás ügyében ne is gondolkozzunk másban, mint a fuvaroda.hu céggel, akiknek irtózatosan széles skálában vannak termékeik és elképesztő versenyképes árakon. Mindezt ők úgy érik el, hogy egyenesen a bányákból rendelik a szóródóanyagaikat, ezáltal nagyon nehéz velük versenyezni.

Számunkra ez a megoldás tökéletesen megfelelőnek tűnt, most már csak az volt a kérdés, hogy ténylegesen mit tud majd nyújtani a fuvar-oda csapata. Elmentem leellenőrizni a telephelyüket és akartam a tulajjal, telephelyvezetővel is találkozni és kifaggatni őket arról, hogy az építőanyag szállítás ma Budapesten mennyire ütközik nehézségekbe, és hogy ők mennyire tudnak egyáltalán megfelelni az általunk elvárt feltételeknek. Nagyon örültem mindkét megbeszélésnek, mert a tulaj egyrészt megmutatta nagyon büszkén a telephelyüket, ahol tényleg meggyőző mennyiségben álltak az anyagok, míg a telephelyvezető elmondta, hogy néha késő este vagy akár vasárnap is be kell jönniük olyan SOS megrendelésük van, amiért természetesen a tulaj „nagyon hálás” szokott lenni.

Az építőanyag szállítás, ezzel a két találkozóval úgy gondolom ki is lett pipálva, mert zsigerből éreztem, hogy az a fajta teher, amit ezzel kapcsolatban éreztem, teljesen eltűnt rólam, és ezzel is annyira maximalista módon tudunk majd dolgozni, mint amit az épületgépészeti cégünkkel teszünk már több mint egy évtizede. Most már csak arra kellett koncentrálnunk, hogy a megrendelőinket tökéletes minőségben és a tőlünk megszokott fanatizmussal tudjuk kiszolgálni a jövőben, annak érdekében, hogy maximálisan elégedettek legyenek velünk ezáltal sose fogyjanak el a kedves ügyfelek megrendelései.