Euroleasing

MKB-Euroleasing: Számolhat velünk!

Az MKB-Euroelasing legfontosabb céljának – minél több elégedett ügyfél – elérése érdekében az autótartáshoz kapcsolódó szolgáltatások minél szélesebb körét nyújtja. Ehhez viszont az egymásra épülő, különböző tevékenységek összehangolására, szoros együttműködésére van szükség. Az üzletágaink – biztosítás-közvetítés, gépjármű-kereskedelem, -finanszírozás, autópark-kezelés – közti együttműködés javítanak a munka eredményességén, így a szinergia az MKB-Euroleasing tevékenységének lényeges eleme.

“Az MKB-Euroleasing stabil alapokon álló, 16 éve folyamatosan növekvő cégcsoport. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több ügyfél választ minket. Az ő elégedettségük alapozza meg a munkába vetett hitünket és kitartásunkat. Öt cégcsoportunk mindegyike töretlenül fejlődik. A növekedés azonban nem megy a minőség rovására, hisz tudjuk: a hosszú távú, bizalmi együttműködés az egyedüli járható út” – mondta Farkas Balázs, az MKB-Euroleasing Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az MKB-Euroleasing legfontosabb céljának – minél több elégedett ügyfél – elérése érdekében az autótartáshoz kapcsolódó szolgáltatások minél szélesebb körét nyújtja. Ehhez viszont az egymásra épülő, különböző tevékenységek összehangolására, szoros együttműködésére van szükség. Az üzletágaink – biztosítás-közvetítés, gépjármű-kereskedelem, -finanszírozás, autópark-kezelés – közti együttműködés javítanak a munka eredményességén, így a szinergia az MKB-Euroleasing tevékenységének lényeges eleme.

A cégcsoport öt tagja közül a legnagyobb, a gépjármű-finanszírozási üzletág az országban másodikként kezdte meg működését, ma a piac egyik legjelentősebb szereplője. Partnereink között tudhatjuk a Banque PSA-t, vagy a Fiat csoportot. Külön öröm volt számunkra, hogy a Toyota, a világ legjövedelmezőbb autós vállalkozása az MKB-Euroleasinget kérte fel magyarországi leányvállalata tulajdonostársának, ez ugyanis eltér a nemzetközi gyakorlatától.

Gépjármű-finanszírozási üzletágunk forint, euró és svájci frank alapú konstrukciókat kínál gépjármű-finanszírozásra, kereskedői készletfinanszírozásra, vagy szabad felhasználású, gépjármű-fedezetű hitelre. A tavalyelőtt bevezetett ügyviteli rendszerrel hatékonyabbá vált működésünk. Több mint 300 partnerünk és 70 ezer ügyfelünk elégedettsége mutatja, jó úton járunk.

Tudjuk, az autóhitelezés bonyolultnak tűnő fogalmak kusza halmazának tűnhet. Oroszlánrészt vállalunk abban, hogy tisztázzuk ezen fogalmakat, így az érdeklődő hiteles, egyszerű és pontos tanácsot kaphat. Ennek fényében indítottuk el a www.autohitel.hu weboldalt, ahol sok lényeges információt megtalálhat az érdeklődő. Tudjuk, az autóvásárlás bonyolult és felelősségteljes folyamat. Célunk, hogy megkönnyítsük a döntést. Szaktanácsadóinkat a 06-80-326-842-es telefonszámon is elérheti, ahol azonnal választ kaphat kérdéseire. A www.autohitel.hu honlapon megtalálható partnerlistából kiválaszthatják a legközelebbi Euroleasing-partnert. Az ügyfelek teljeskörű tájékoztatása volt célunk, mikor létrehoztunk egy fogyasztóvédelmi programot. Azt gondoljuk, egy felkészített, tudatos vásárló könnyen el tud igazodni a finanszírozási formák útvesztőjében, s ki tudja választani a legmegfelelőbb szolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy egy kis odafigyeléssel, egy-egy hiteles és igaz szóval segíthetünk az autóvásárlás előtt álló embereknek abban, hogy a számukra legelőnyösebb megoldást válasszák. Célunk, hogy a bonyolultnak tűnő képleteket lefordítsuk az érdeklődőknek. A www.autohitel.hu honlapon gépjármű-finanszírozási üzletágunk szakértelme segítségével választ találhat a legfontosabb kérdésekre. Autóvásárlás előtt mindenképpen látogasson el honlapunkra, vagy szeretettel várjuk partnereinknél. Ne feledje, célunk közös: hitelesebb, egyszerűbb, korrektebb tájékoztatás. MKB-Euroleasing. Számolhat velünk!