A jó fotóstúdió kiválasztása

Egy átlagos vagyoni helyzetű érdeklődő számára talán még fontosabb, hogy aktuális tartózkodási, vagy lakóhelyéhez lehetőleg közel essen, vagy a fotóstúdió amúgy könnyen megközelíthető helyen legyen. Ha egy fotóstúdió közel van hozzánk és általunk könnyen megközelíthető, akkor nyilván előnyben részesítjük a többi lehetséges fotóstúdió alternatíváihoz képest. Például egy fővárosi, vagy Pest környéki lakos valószínűleg sokkal szívesebben választja egy pesti fotóstúdió szolgáltatásait, mint mondjuk egy debreceni fotóstúdió ajánlatát. Tehát a fotóstúdió helye kétség kívül nagyban befolyásolja majd a fotóstúdió későbbi működési feltételeit.

A fotóstúdió elérhetősége

Rendben, van egy fotóstúdió. A fotóstúdió adott helyen lévő megtalálása, felfedezése a másik fontos szempont hétköznapjaink során, de erre itt egy tökéletes példa: http://www.g3studio.hu/foto-studio-berles/. Ha az említett fotóstúdió nem egy utcafrontról nyíló, jól látható helyen lévő, transzparensekkel, táblákkal jól felfedezhető bejárattal rendelkezik, akkor gondoskodni kell annak egyéb elérhetőségéről is. Vagyis, ha a fotóstúdió például egy egyébként régi, de pontosan erre a célra felújított raktárépületet, vagy annak helyiségeit foglalja magában, akkor azt egy arra tévedő érdeklődő csak úgy, valószínűleg nem találja meg, vagy még el is téved. Ha a fotóstúdió egy társasház többedik emeleten található nagyobb lakásában, vagy éppen vállalkozási célú helyiségében vert tanyát, akkor szintén érdemes gondoskodni annak felfedezhetőségéről és gyakorlatban való elérhetőségéről, sőt, a megközelíthetőségéről is.

fotostudio_in_garage_overzicht

Műterem bérlés

Tehát szükséges a fotóstúdió helyét honlapon közzé tenni, ahol akár kis térkép beszúrásával jelezhetjük a fotóstúdió helyét. Ha jó fejek akarunk lenni, akkor olyan térképes rajzot, vagy alkalmazást is kirakunk a fotóstúdió honlapjára, amin kirajzolódik például a tömegközlekedéssel való megközelíthetőségek alternatívái is, de kiírhatjuk a fotóstúdió címéhez legközelebb eső ingyenes parkolási lehetőségeket is, a szóban forgó utcák neveivel. Tökéletes alternatíva az is, hogyha a fotóstúdió kap egy Facebook oldalt, ahol minden fontos információ össze van szedve, ráadásul olyan formátumban, amit a látogatók és a fotósok is sokszor láttak már.